Partners


BikeShoe4U

In 2013 is de winkel van Bikeshoe4u ontstaan door onze passie voor het fietsen. En door het ontbreken van een echte fietsschoenspecialist. Dit unieke concept zijn we gaan uitwerken en zo is de winkel van Bikeshoe4u ontstaan. We zijn gevestigd in Nijkerk waar in de omgeving erg goed gefietst kan worden. We zijn begonnen met het voeren van vier schoenen merken en dat is ondertussen al uitgebreid tot maar liefst 27 verschillende schoenen merken!  

Het klaar staan voor onze klanten op gebied van service en exclusiviteit dat is wat wij doen. Wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte fietsschoen en/of fietshouding. Dat is onze specialisatie en daar zijn wij uniek in. We zijn voorstander van het opmaat maken van de inlegzolen om zo klachten te voorkomen. En om voor uw voet de ideale pasvorm te creëren. Met onze gratis voetanalyse bepalen we wat voor u het beste is. 

Het doel van Bikeshoe4u is om klanten met eerlijkheid en het juiste advies een stap verder te helpen.
En om zo bij te dragen aan uw fietsplezier!  

BdR Bikes

BdR. Initialen van een fietsliefhebber en -technicus pur sang, Ben de Ruiter. Na jarenlang bij verschillende fietsenzaken gewerkt te hebben, waagde Ben in 2015 de sprong in het diepe en begon zijn eigen fietsenspeciaalzaak in hartje Nijkerk. Het centraal stellen van de klant en deze optimaal bedienen was van begin af aan het speerpunt van de enthousiaste ondernemer. Hij doet namelijk niets liever dan zijn klanten op en top gelukkig maken met de perfecte fiets voor hem of haar! Dat bleef niet onopgemerkt in Nijkerk én daarbuiten, want in enkele jaren heeft de fietsspeciaalzaak Ben de Ruiter Tweewielers een uitstekende naam opgebouwd.

Samen met zijn kleine maar zeer enthousiaste en deskundige team blijft Ben continu op zoek naar verbeteringen in kwaliteit en service. Om de gepassioneerde wielrenner écht van de perfecte fiets te kunnen voorzien, werd in 2018 het eigen label BdR Bikes gelanceerd. Exclusieve topfietsen die volledig naar wens kunnen worden samengesteld. De kleuren van het frame kunnen naar smaak worden gecustomized, en het gespecialiseerde team van BdR Bikes bouwt de fiets volledig met de hand op. De klant is hierdoor verzekerd van exclusiviteit en topkwaliteit.